RSS Feed

About

Despre…mine, viata si prieteni…

Iubesc oamenii si iubesc viata. Imi iubesc parintii si sora. Imi place sa traiesc in locuri aglomerate,unde mereu lumea e in miscare incoace ,incolo. Pentru mine agitatie= viata.

Imi place sa intalnesc mereu oameni noi si sa ii cunosc. Imi place sa am prieteni.Consider ca fara prieteni esti cel mai sarac om. Imi plac oamenii determinati si care vor mereu sa avanseze, oamenii sinceri si cu bun simt.Cei frumosi pentru ca stiu ca frumusetea lor porneste dinauntru. Cred cu tarie ca atunci cand esti vesel , cei din jurul tau remarca lucrul asta si te plac si mai mult , mai ales ca veselia si buna dispozitie se ia:D Serile cu fetele sunt cele mai tari… Revederile cu gasca de la bloc( majoritatea baieti) sunt speciale…Traim intens fiecare amintire. Prefer sa petrec timpul liber outdoor( parcuri, drumetii) , imi place sa citesc…nu numai cancan-uri:)) .Hmmm…imi place sa dorm atunci cand e intr-adevar nevoie si imi place senzatia aceea de liniste inainte de somn…:)

Imi place sa dansez, sa cant ,sa rad:) .

Nu-mi place stresul cotidian…dar ,asta e…trebuie sa ne obisnuim…Nu imi plac cei din conducerea tarii,desi nu ma pricep deloc la politica.Nu fac nimic bun pentru noi. Nu imi place sa ma trezesc dimineata sa ma duc la job, dar si asta face parte din viata.

Mi-ar placea ca timpul sa fie de partea mea, nu asa de scurt…sau sa invat sa il fructific mai bine…sa fac tot ceea ce imi trece prin cap si cel mai mult mi-ar placea sa nu imbatranim….macar cu sufletul:D

Enjoy every second of your life!!!:*

Advertisements

2 responses »

  1. Buna Alexandra, te rog sa imi dai un mail de contacte. Multumesc

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: