RSS Feed

relax…la atelier

Secolu’ XXI, nu? Secolul vitezei si al IT-ului, al stresului si al timpului care ne cam da tepe si asta pentru ca trece foarte repede . Dar nu despre asta vreau sa scriu. Sunt sigura ca fiecare a testat timpul si a vazut ca trebuie sa fii foarte echilibrat sa il poti fructifica cum trebuie.

Oricum…acum cand actionam ca niste marionete in cursul si viteza pe care acest univers ni le impune, trebuie sa nu uitam de noi. Si trebuie sa gasim  ceva care sa ne poate scoate din rutina, asta in cazul in care trecem printr-o astfel de perioada.  Iar pentru cei care sunt interesati sa incerce o alta metoda de a petrece timpul liber si de a face si ceva constructiv in acest timp, de a evada pentru putin timp din realitate si a scapa de orice gand, am gasit locul 😉 .

Datorita unei prietene, Denisa, care a venit cu  ideea sa ne vedem si sa mai povestim  intr-un alt loc decat cafenele sau restaurante, am fost la un atelier de pictura. A nu se intelege ca vreuna dintre noi are talent la asa ceva, dar am considerat ca fiind o provocare si totodata ceva foarte interesant, mai ales ca ea mai fusese pe acolo.

Cand am intrat in atelier, parca pasisem pe un curcubeu. Eram intr-o alta lume. Dintr-o data parca lumea era mai buna si mai frumoasa:). Inconjurata de culori, de picturi si tot felul de modele, pentru o clipa eram acaparata cu totul in acel univers. Cutiute si sticlute colorate, pensule de toate felurile, buretei, toate stateau cumintele la locurile lor asteptand sa fie de folos celor care intrau pe usa atelierului.

Ce e foarte fantastic la acest atelier este faptul ca se picteaza pe ceramica si ce este si mai atragator este ca piesa pe care o alegi sa o pictezi o poti lua acasa.:) Cand am ajuns la rafturile unde se aflau piesele de ceramica, am realizat ca degeaba am facut eu turul virtual al locului in speranta ca ma voi duce acolo stiind cu siguranta ce piese voi picta. Brusc nu mai eram sigura de alegere:)). Dupa ceva timp de uitat pe acolo, gandit si consultat, am ajuns la o cana. Si da, mi-am ales o cana de ceramica, mi-am ales cateva culori si pensulici si m-am apucat de treaba.

Daca la inceput habar nu aveam ce si cum o sa fie cana, in timp ce pictam la ea, ideile au inceput sa prinda contur. Asadar, daca nu credeam ca pot avea imaginatia la asa ceva, se pare ca acolo am descoperit ceva despre mine.:) Printre bomboane si culori latura noastra creativa si-a facut aparitia.

Si daca scopul acestei intalniri era ca eu si Denisa sa mai vorbim una alta….se pare ca nu prea am reusit. Pictatul pieselor alese ne-a facut sa fim foarte concentrate la treaba noastra si sa nu prea avem timp de discutii:). Sa nu ma spun ca timpul a trecut extraodinar de repede, nebagand de seama ca s-a facut destul de tarziu.

Nu am inca poze cu opera mea, dar o sa pun curand. Pana atunci impartasesc cu voi poza asta sa vedeti un pic si din atelier

iar pentru o tura virtuala, vizitati

http://www.facebook.com/madebyyou.ro?ref=ts&fref=ts

http://www.madebyyou.ro/

Sper ca v-am facut de curiosi in legatura cu atelierul despre care v-am povestit.  Iar pentru a va convinge de asta , recomand sa treceti pe acolo. Sunt sigura ca o sa va placa, chiar daca nu sunteti mici Picasso-uri. Poate deveniti!:) Si ca tot vine weekendul e un loc bun de a petrece ceva timp si a crea;)

Weekend fain!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: