RSS Feed

D-ale copilariei

Hmmmm….sunt sigura ca toata lumea trece prin astfel de momente cand isi aminteste de copilarie:) E adevarat ca fiecare etapa din viata noastra e diferita….sau foarte diferita.
Reecent mi-am amintit de vacantele petrecute la bunici.Adoram sa fug la bunici ori de cate ori venea vacanta:) . Se stie ca bunicii sunt cei care te rasfata cel mai tare si iti fac toate poftele…:D, in special orez cu lapte…:)

Cati dintre noi nu au mancat orez cu lapte? Si cand eram copil, dar si acum , orezul cu lapte este unul din deserturile mele preferate. La gradinita eram foarte fericiti cand aflam ca avem la desert orez cu lapte:))…Era asa de buuuuun!!!!

De fiecare data cand simt mirosul de orez cu lapte ma simt bine….un fel de “bine” care nu poate fi explicat.Ma bucur si parca pt o clipa retraiesc bucuria de atunci.
In urma unei discutii cu niste prieteni, am mai descoperit si alte mirosuri care trezezc sentimente inegalabile: mere coapte, cozonac cald,placinta cu mere sau dovleac.
Si bineinteles, trebuie amintit si sunetul lemnelor din soba!:D, care e legat de acea perioada si de soba pe care o avea bunica in bucatarie:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: